In 1988 ben ik afgestudeerd als gegradueerde in de klinische scheikunde. Dieetleer was een onderdeel van mijn opleiding.

Gedurende 15 jaar werkte ik als klinisch laborante in een ziekenhuislabo en kwam zo dagelijks in contact met heel veel ziektebeelden.

Na 15 jaar laborantenwerk ging ik in de vertegenwoordiging van labo-onderzoeksmateriaal en de opleiding van laboranten. Op een bepaald moment kreeg ik voedingsintolerantietesten in mijn gamma.

Mijn interesse was gewekt en de relatie gezondheid-voeding raakte een snaar bij mij.

Het werd het begin van een reis op het gebied van voeding en gezondheid. Ik ging me er meer en meer in verdiepen en volgde in 2012 een cursus als “voedingshulpverlener” en een extra cursus “gezonde voeding”.

Afhankelijk van het gestelde probleem tracht ik het correcte voedingsadvies te geven.

Het vernemen van de diagnose “voedingsintolerantie” is voor velen overdonderend. Bij Mproducts kan U terecht met Uw vragen en laten we U kennis maken met alternatieve, allergeenvrije producten.

Hebt U gewichtsproblemen kunnen we dit aanpakken met een advies voor een gezond voedingspatroon, een chrononutritie-dieet of een proteïnedieet.

Een gezond voedingspatroon is binnen ons drukke bestaan niet altijd gemakkelijk te waarborgen. Veel van de welvaartsziekten in de westerse wereld hebben te maken met wat we eten. Dikwijls eten we verkeerd, veel calorieën maar weinig nutriënten, dus niet voedzaam genoeg. Mproducts biedt een gamma aan Superfoods aan die kunnen helpen om dit te compenseren.

Bij bepaalde tekorten kunnen we ook helpen met een gamma aan supplementen.

Gezondheid en geluk zijn onze prioriteit.

Steeds welkom voor advies.

Michelle Aerts

 

Openingsuren

Maandag:8u - 11h en 15u - 19u
Dinsdag: 8u - 12u30 en 14u - 19u
Woensdag: Gesloten
Donderdag: 8u - 12u30 - namiddag gesloten
Vrijdag: 8u - 12u30 en 14u - 19u
Zaterdag: 9u30 - 12u30 (niet elke zaterdag)